Registrera dig gratis

Jag är en:
nästa »
Swingers

Swingers klubb nära dig

Sex med främlingar, byte av sexpartners – det är den grundliggande tanken bakom swingers sex. Vare sig du är en man, kvinna, eller ett par som söker villkorslöst sex, så kan du hitta det här! Upplev en helt ny sexuell erfarenhet genom att hitta kontakter i din omgivning. Njut av ett one night stand, lär dig nya tekniker och få nya heta ideér genom att byta partner. Tänk dig att en vilt främmande kvinna börjar att smeka dig under skjortan, mitt framför ögonen på din partner. En kittlande tanke, inte sant? Att inse att man själv och ens partner är åtråvärda utanför förhållandet kan göra under för en relation som börjat gå på rutin, så missa inte chansen att krydda till erat sexliv till nya heta höjder! Längst ner på sidan följer en lista som förhoppningsvis kan ge dig några nyttiga tips och råd när det kommer till att "swinga"!

En upplevelse utöver det vanliga

Sex med främlingar är en härlig upplevelse som är oslagbar, och då du kan hitta en swinger klubb nära dig hur lätt som helst, vad finns det egentligen att vänta på? Om du inte har testat det förut så är det dags att pröva! Sök kåta och nyfikna swingerskontakter och träffa en partner som du kan leva ut dina sexuella och hemliga önskningar med. Ett besök på en swinger klubb kommer att ge dig en mycket speciell kick, speciellt som situationen är så tabu i vårat samhälle, och det finns inget sexigare än att tänja på gränserna ibland.

Swinger kontakter nära dig

Om du redan är i ett förhållande – överraska din partner och ta med honom eller henne till en swingers klubb. Hitta en kontakt i ditt område – vi ser till att du hittar det! Registrera dig gratis idag och börja sökandet som inte tar lång tid alls. Snart kan äventyret börja som du tidigare inte ens vågat drömma om även i dina vildaste och våtaste drömmar. Du hittar allt här, från bondage spel, gruppsex, till oralsex, piska och dominatrix; allt är möjligt! Så ta chansen idag och upplev sexuell extas. Besök en swinger klubb som inte lämnar en endaste önskan ouppfylld.

Läs våra sexiga erotiska noveller för att komma i rätt stämning!

Om du behöver lite inspiration innan du ger dig ut i swingervärlden, så kan du på Flirtfair läsa heta sexnoveller som involverar bland annat partnerbyte eller trekant. Våra sexnoveller kommer garanterat att försätta dig (och din partner) i rätt stämning, så tänd ett par ljus, häll upp lite vin och sätt igång och läs!

Nyttiga tips att tänka på innan man börjar ”swinga”:

• Tala med din partner och var säker på att ni är på samma nivå, och att din partner är lika öppen som dig för att prova swinger-livsstilen, innan ni ger er ut. Som swinger finns det ingen plats för svartjuka, då detta är ett erotiskt nöje som kräver total öppenhet och tillit från båda parter för att det ska fungera. • Bestäm ett par grundregler i förväg så att du och din partner båda känner er bekväma med att inte överskrida några gränser. Ett förhållande kan lätt ta skada av partnerbyte genom att öppna dörrarna för tvivel och svartjuka, istället för spänning och åtrå, om man inte vet vilka spelregler som gäller.• Ta det säkra före det osäkra. Förbered dig på att personer i dessa cirklar regelbundet byter sexpartners, vilket betyder att kondom och liknande skydd är A och O när du ska swinga. • Separera fyskiska från psykiska känslor. Det här kan vara en svår punkt för nybörjare men det är viktigt att inte bli fäst vid en ny sexpartner. Syftet är inte att hitta en ny partner utan att vidga sina sexuella vyer, men sex och känslor kan i vissa fall vara svåra att hålla isär, och det är därför detta nöje passar bäst för stabila par som letar efter en extra krydda snarare än de som söker bekräftelse.

Är du redo?

Ifall du känner att dessa ovanstående punkter är saker som både du och din partner kan respektera, så har ni en mycket bra utgångspunkt. Naturligtvis är alla par olika, och något som fungerar för ett par fungerar nödvändigtsvis inte för ett annat, men dessa riktlinjer bör ge er en idé om vad som krävs av ett swinger-par. Så nu är allt som behövs några faktiska swingers också! Det kan du söka efter, och hitta, på Flirtfair. Så mycket nöje och lycka till!