Registrera dig gratis

Jag är en:
nästa »
otrohet

Orsaker till otrohet

Otrohet är mycket vanligare än du tror och det finns många olika anledningar till varför gifta kvinnor och män väljer att vara otrogna. Den kanske absolut vanligaste anledningen till otrohet är att folk tröttnar, kanske inte på relationen i sig men på sexlivet. Om du funderar på tanken att endast ha sex med en person, din partner för resten av ditt liv får du säkert genast en bättre förståelse av problemet. Vidare finns det naturligtvis många andra orsaker till varför gifta par, men även tjejer och killar i fasta förhållanden väljer att ha en affär. Bristande kommunikation samt förståelse för din partners behov är ett grundläggande problem som många upplever och som många gånger ligger i botten för andra djupare problem. Det är vidare, inte ovanligt att någon ur förhållandet eller äktenskapet söker den uppmärksamhet och bekräftelse som de saknar på annat håll.

Öppet förhållande – ingen otrohet

I öppna föhållanden tillåter man sin partner att träffa andra personer. Båda parter i förhållandet tillåts flirta, ha sex och andra nära möten med andra, utan att man räknar det som otrohet. Mötet med en utromstående beror inte nödvändigtvis på att de saknar något i deras förhållande, men för att man helt enkelt tycker att det är okej att känna attraktion och intresse för även andra tjejer och killar, samt agera på det. Nyckeln till ett öppet förhållande tycks, inte helt förvånansvärt, vara kommunikation. Vid ett samtal med en nära vän fick jag berättat för mig att denna typ av förhållande bygger på förståelse för varandra. Vidare uttryckte hen "Om min partner vill ha sex med någon annan så är det okej, men det är viktigt att vi kan prata om det, så att båda är på det klara med vad som gäller, samt hur det ska skötas. Det är viktigt att ta hänsyn till vad som känns okej för båda, i bästa fall kan kanske alla tre vara delaktiga i akten. En så kallad trekant."Kanske är det den generella synen på tvåsamhet som håller på att förändras i takt med att allt fler väljer en mer liberal och öppen livsstil. Trots vardagens allt mer hektiska liv för många utav oss, har vi genom t.ex. sociala medier, så som Facebook, Instagram och såklart dejtingsidor inga svårigheter med att komma i kontakt med andra människor. Även när vi sitter hemma framför datorn. Om du inte är trött på din partner och ditt förhållande i sig, men är intresserad av en tillfällig romans, eller med andra ord en diskret sex affär rekommenderar vi dig att berätta detta för din partner. Och vem vet, kanske känner hen likadant. Flirtfair är mötesplatsen dit kvinnor och män ifrån hela Sverige söker sig. Vare sig de är intresserade av en oskyldig nätflirt, en diskret affär eller en trekant med sin partner. Vi erbjuder diskret dejting för gifta par, genom att registrera dig kan även du ta del av av våran dejting tjänst. Kolla igenom våra sexkontakter om du vill bestämma träff för ett icke bindade och anonymt one night stand samt andra sexäventyr. Du kan även välja att flirta oskyldigt genom att chatta med våra medlemmar. Möjligheterna på vår mötesplats är många, var gränsen går är ditt val!

Optimera din affär

När du registrerat dig är det dags att skapa en profil. Många av våra gifta par som är ute efter en affär väljer att ha en anonym profil, vilket är fullt möjligt på Flirtfair. Men, för att få ut så mycket som möjligt av din hemliga affär har vi några tips. Fundera först på vad du vill få ut av din dejt. När du vet det kan du söka igenom våra kontaktannonser samt välja bort de tjejer och killar som inte stämmer in på dina preferenser. På så vis kan du lägga din tid på rätt sak. Ytterligare ett tips är att du i din profil skriver vad du är ute efter, försök att vara specifik. Se exempel nedan: ”jag söker en tjej med stora bröst som är intresserad av en sexdate för bondage” och ”en trekant med två tjejer som tycker om att slicka fitta och ha analsex. Ju mer specifik du är, desto större chans har du att träffa din perfekta partner. Våra medlemmar pratar öppet om deras sexdrömmar, våga du också!